products

Υγρός μύλος χαντρών μελανιού 30L για τη νανο μηχανή άλεσης άμμου χρωμάτων 220V

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllWin
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: SP30 SP50 SP100
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Τιμή: USD4000--USD21600/set
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα κιβώτια
Χρόνος παράδοσης: 20-30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, MoneyGram, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 30sets το /month
Λεπτομερής ενημέρωση
Δύναμη: 30kW Τάση: 380 220V
Λίτρο: 30L 50L 100L Εσωτερικό υλικό αιθουσών: Η κεραμική καρβιδίου του πυριτίου ή εσείς χρειάζεται
Εξουσιοδότηση: 1 έτος Ικανότητα παραγωγής: 300-500kg/h
Finenes: 5-10um Αντλία τροφών: Αντλία διαφράγματος ARO 1 "
Έκρηξη: Μη έκρηξη Βάρος: 1500kg
Υψηλό φως:

30L μύλος χαντρών μελανιού για το χρώμα

,

220V νανο μύλος χαντρών για το χρώμα

,

220V νανο μηχανή άλεσης άμμου


Περιγραφή προϊόντων

Υγρός μύλος χαντρών μελανιού 30L για τη νανο μηχανή άλεσης άμμου χρωμάτων 220V

 

※ Αυτή η άμμος αλέθει είναι κύρια αποτελείται από την αίθουσα και το διασκορπίζοντας σύστημα δίσκων.

※ Η διπλή μηχανική σφράγιση τελών με την ανεξάρτητη τεχνολογία θα μπορούσε ανθεκτικός σε περισσότερα από 1600 είδη διαλυτών.

※ Οι σειρές έχουν το μεγάλο ποσοστό ροής και το έξοχο πρόστιμο που απαλλάσσει, η τελικά λεπτομέρεια μπορεί να είναι προσιτότητα 200-300nm για D90.

※ Η αποδοτικότητα ψύξης είναι καλύτερη από τους κανονικούς μύλους επειδή η τμηματική διπλή σπειροειδής σειρά μαθημάτων νερού είναι ευεργετικότερη στην ανταλλαγή θερμότητας. Η αποδοτικότητα λείανσης είναι υψηλότερο 15-30% από τις παραδοσιακές μηχανές μύλων συνδυασμένο disperser μπορεί γρήγορα να αυξήσει τη διασκορπίζοντας αποδοτικότητα.

※ Τα υλικά της εσωτερικής αίθουσας είναι καρβίδιο του πυριτίου κεραμικό με την υψηλότερη ικανότητα παραγωγής και τη χαμηλή θερμοκρασία και το keepping καλύτερο χρώμα.

 

Η κύρια εισαγωγή:

1.  Υψηλή ανεξάρτητη τεχνολογία: Οι μύλοι άλεσης αυτής της άμμου είναι κύριοι αποτελούνται από την αίθουσα και το διασκορπίζοντας σύστημα δίσκων. Η διπλή μηχανική σφράγιση τελών με την ανεξάρτητη τεχνολογία θα μπορούσε ανθεκτικός σε περισσότερα από 1600 είδη διαλυτών.

 

 2. Λεπτομέρεια Urtra: Οι σειρές έχουν το μεγάλο ποσοστό ροής και το έξοχο πρόστιμο που απαλλάσσει, η τελικά λεπτομέρεια μπορεί να είναι προσιτότητα 1um για D90.

 

3.   Καλύτερο σύστημα ψύξης: Η αποδοτικότητα ψύξης είναι καλύτερη από τους κανονικούς μύλους επειδή η τμηματική διπλή σπειροειδής σειρά μαθημάτων νερού είναι ευεργετικότερη στην ανταλλαγή θερμότητας.

   

 4.  Υψηλή αποδοτικότητα: Η αποδοτικότητα λείανσης είναι υψηλότερο 15-30% από τις παραδοσιακές μηχανές μύλων συνδυασμένο disperser μπορεί γρήγορα να αυξήσει τη διασκορπίζοντας αποδοτικότητα.

 

4.  Διαφορετικά υλικά που επιλέγονται για την εσωτερική αίθουσα και τους διασκορπίζοντας δίσκους: Όλα τα υλικά των μερών επαφών θα μπορούσαν να είναι επέλεξαν από το φορετό χάλυβα, το ανοξείδωτο, PU και την κεραμική για την κάλυψη των διαφορετικών απαιτήσεων.

 

  5. Μεγαλύτερα και μικρότερα αλέθοντας μέσα για τις διαφορετικές ανάγκες: Τα αλέθοντας μέσα είναι εξαιρετικά από 0.33.0mm είναι κατάλληλα γιατί αυτή η σειρά αλέθει. Συστήνουμε τις χάντρες ζιρκονίου 95%. Η απαλλαγή είναι   μεγάλη ροή με τα μεγαλύτερα δαχτυλίδια οθόνης που μπορούν να καθαριστούν εύκολα και να αφαιρεθούν.

 

   6. Ευρέως η εφαρμογή χρησιμοποίησε: Αυτή η έξοχη σειρά χρησιμοποιείται ευρέως στο επίστρωμα και το χρώμα, τη χρωστική ουσία, το φυτοφάρμακο και την αγροχημική βιομηχανία, τη χρωστική ουσία και τις χρωστικές ουσίες, τα μελάνια εκτύπωσης, Gravure τα μελάνια, τα τρόφιμα και την επεξεργασία τροφίμων, μη μεταλλικά μεταλλεύματα.

 

Τα τεχνικά στοιχεία:

Αριθ. κύριες παράμετροι SP30 Σημείωση
1 Μη explosionproof μηχανή KW 30kW (μη πρώην)  
2

Αποτελεσματικός όγκος

αλέθοντας αίθουσα (λ)

30  
3 Πίεση νερού (MPA) 0,3  
4 Κατανάλωση δροσίζοντας νερού (λ/λ) 2.5 -3m3/h Συμβουλεψτε την προσφορά το δροσίζοντας νερό λιγότερο 10°C
5 Διαστάσεις: L*W*H (χιλ.) 2000*900*2000  
6 Βάρος (κλ) 1500  
 

Οι οδηγίες διαμόρφωσης:

  1. Εξωτερικά υλικά αιθουσών: ανοξείδωτο 304

   2. Εσωτερικά υλικά αιθουσών: Καρβίδιο του πυριτίου κεραμικό

   3. Διασκορπίζοντας άξονας: 40Cr με τη σκληρή επένδυση χρωμίου

   4. Διασκορπίζοντας δίσκος: PU έντυσε το ανοξείδωτο 304

   5. Σίτιση και απαλλαγή των καλύψεων τελών στον κύλινδρο: ανοξείδωτο 304

   6. Φυγοκεντρικοί διαχωριστής και καρφίτσες στροβίλων: 304 καρφίτσες ανοξείδωτου και YG6

   7. Στατικό δαχτυλίδι οθόνης απαλλαγής: Το καλώδιο πληγώνει το δαχτυλίδι οθόνης με 304.Gaps: 0.5mm.

   8. Μηχανική σφραγίδα: Ευφυής διπλή μηχανική σφραγίδα με τη indepent τεχνολογία

   9. Ταΐζοντας αντλία: 1.5» αντλία διαφραγμάτων ARO

  10. Διαμόρφωση συσκευών: Μη explosionproof μηχανή, κατάλληλη για τα υλικά βάσεων νερού, μηχανή 55kW. Μη explosionproof μέρη: λειτουργία        στήλη, ηλεκτρικά κιβώτια συσκευών ηλεκτρικός μετρητής πίεσης επαφών, θερμοκρασία, βαλβίδες σωληνοειδών χωρίς τις πρώην ηλεκτρικές επαφές., έλεγχος                   σύστημα (τύπος κουμπιών).

  11. Σύνδεσμοι και συνδέοντας μέρη: Συνδέοντας μέρη σφιγκτήρας-τύπων ανοξείδωτου.

Τα λεπτομερή μέρη:

Υγρός μύλος χαντρών μελανιού 30L για τη νανο μηχανή άλεσης άμμου χρωμάτων 220V 0

Η υπηρεσία μετέπειτα πωλήσεων:

1. Τηλεοπτικές οδηγίες για την εγκατάσταση και την ανάθεση, εάν ανάγκη, θα τακτοποιήσουμε το μηχανικό στο εργοστάσιό σας.

2. 12-24H ανατροφοδοτούν οποιεσδήποτε ερωτήσεις πελατών, αρχικά προσφορά η τηλεοπτική βοήθεια εσείς που λύνετε, εάν η ανάγκη τακτοποιεί το μηχανικό συντήρησης για σας.

 

Επίσης πρόσφερε τα σχετικά προϊόντα: Η διασκορπίζοντας μηχανή & οι χάντρες Zirconical, αυτό 2 προϊόντα είναι πολύ σημαντικές για τους μύλους χαντρών, αυτά τα υλικά προ-διασκορπίζουν καλά, είναι καλύτερο για τη λείανση με το μύλο χαντρών μετά από προ-καλά. Επίσης οι χάντρες zirconia (αλέθοντας χάντρες με το διαφορετικό μέγεθος για να συναντήσει τη διαφορετική τελικά λεπτομέρεια.

 

Σημείωση:
1.We θα συστήσει τους κατάλληλους μύλους χαντρών σύμφωνα με τις πληροφορίες και την απαίτησή σας, όπως η βιομηχανία, η λεπτομέρεια, η θερμοκρασία, το ιξώδες, η ικανότητα παραγωγής etcs.
2. Τα υλικά της εσωτερικής αίθουσας και των διασκορπίζοντας δίσκων μπορούν να είναι σύμφωνα με τα διαφορετικές αλέθοντας υλικά και τις βιομηχανίες σας.
3. Το σύστημα ελέγχου θα ταιριάζει με της διαφορετικής απαίτησης, όπως το PLC ή ο παραδοσιακός τύπος κουμπιών.

Εάν η ανάγκη περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες και τιμή, παρακαλώ δεν διστάζει επαφή εμείς, επίσης θερμά καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Elva Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15330332761

WhatsApp : +8615330332761